divendres, 1 de maig de 2015

De pressa i corrents

El Govern de la nostra ciutat en aquests últims mesos de la legislatura ha començat de pressa i corrents a arreglar parterres, a plantar flors, a pintar passos de vianants, i a iniciar obres, que al final de la legislatura només es fan per netejar la cara de la ciutat i pel seu objectiu electoralista. 

De sobte, al final de la legislatura, han mirat el seu voltant i s’han adonat que la ciutat fa pena. És com el mal estudiant que es passa tot el curs sense fer res, i quan arriben els exàmens vol fer tot allò que no ha fet durant el curs. Resultat: SUSPENS. 

Els senyors i senyores de ICV-EUIA-ISF i CIU han passat la legislatura sense mirar la ciutat i menys els seus ciutadans i les seves necessitats. Durant aquest temps han estat preocupats i entretinguts en temes partidistes, inventant impostos, aplicant un IBI il·legal, presumint de transparència quan la seva forma de governar demostra tot el contrari.

Dos anys d’enfrontaments amb la interventora, que des de 2013 certifica que s’han tancat els comptes anuals en negatiu, amb un resultat final de legislatura de 1.960.000 euros en negatiu, en contra del que el govern sosté.

Amb tot això ens ve a la memòria la història del mal estudiant amb el final prou conegut. No han obert un llibre en tot el curs-legislatura. No tenen ni idea del que aquesta CIUTAT VOL i NECESSITA. La única cosa que tenen clara és seguir en el poder costi el que costi. Per això començaran totes les obres que calgui, se’ls omplirà la boca de dir que són el govern més transparent que ha tingut mai aquesta ciutat, tot i què els fets demostren el contrari, i inauguraran tot allò que quedi per inaugurar, malgrat es tracti de projectes de l’anterior govern socialista i que podrien estar acabats des de fa molt de temps.

Segons els senyors de ICV-EUIA-ISF i CIU és millor deixar-ho per al final de la legislatura, a última hora perquè entenen que les ciutadanes i els ciutadans no tenen memòria, i amb el “depressa i corrents”, el que realment es mereixen és un gran SUSPENS.