dimecres, 13 de desembre de 2017

Solucions. Ara Iceta!

El proper dia 21 de desembre tothom estem cridats a les urnes. Aquestes SÍ son unes votacions com les de sempre, on amb el nostre vot, totes i tots, decidirem quin és el nostre Parlament de Catalunya.
Hem arribat fins aquí desprès de molts anys i el desastre d'aquest últims mesos de la acció dels dos Governs:, el d’Espanya i el de Catalunya, que des dels extrems polítics s’han alimentant mútuament.

El govern de Rajoy responen amb el immobilisme a la demanda majoritària en Catalunya de millor autogovern. I els Governs de Mas i Puigdemont defensant la independència, en contra de la majoria de la ciutadania, saltant-se i anant en contra de les lleis que entre tots ens havien donat: la Constitució i l’Estatut i creant problemes enlloc de construint solucions.

Aquestes eleccions són l’oportunitat per canviar les coses, per construir les solucions que necessitem i això només es podrà aconseguir si a qui elegim, treballa per construir les solucions i no continuant atiant les diferencies i els problemes.

Això només ho pot fer Miquel Iceta, perquè ja està fent el que proposa: construir solucions a aquest “lio”, mitjançant l’acord entre les diferents sensibilitats politiques, com ho demostra que en les llistes del PSC que encapçala s’integren persones d’esquerres com l’ex fiscal anticorrupció Jimenez Villarejo o democratacristians com Ramon Espadaler. 

Solucions en base a l’avenç social, fent que la recuperació de l’economia, l’ocupació de qualitat, l’aprofundiment i millora de l’Estat del Benestar (l’educació, la salut, la lluita contra la pobresa) siguin les preocupacions del futur govern de Catalunya.


I també teixint les aliances – aquí i amb la resta d’Espanya - que refacin les relacions i desfacin les desconfiances mútues que han creat els independentistes i els immobilistes. Catalunya oferirà una solució basada en la lleialtat i responsabilitat federal i rebrà un reconeixement de la seva realitat nacional, alhora que es clarifiquen i millorant el finançament de les competències que gestionarà.

Si vols solucions, vota a Miquel Iceta!!