divendres, 3 d’agost del 2018

Representaré el PSC en les properes eleccions municipals


Una vegada ha finalitzat el procés de primàries dels i de les socialistes de Sant Feliu de Llobregat, he estat l’única candidata que m’he presentat. A més, he aportat els avals de més del 76% del total de la militància del PSC de Sant Feliu de Llobregat, cosa que agraeixo, ja que suposa la renovació de la confiança en el projecte socialista que encapçalo.

També vull dir que una vegada es porti a terme la formalització de la candidatura, començarà un procés de participació per elaborar el nostre programa per a les municipals 2019. Com sempre hem fet, ens reunirem amb associacions, entitats, veïns i veïnes per tal d’escoltar les seves propostes i fer el millor programa per a la nostra ciutat.
El proper 17 de setembre farem una presentació a la ciutadania que comptarà amb el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta i que farem al barri de la Salut, en un lloc especial per nosaltres, el Centre Cívic de Tovalloles, on vam acabar durant el nostre govern el projecte de llei de barris amb Pasqual Maragall.