diumenge, 23 de gener del 2011

Festa dels TRES TOMBS

Avui diumenge 23 de gener, els Amics de Sant Antoni Abad han organitzat, una vegada més, la tradicional festa dels Tres Tombs.

Quin fred que feia, però que bé que ho organitzaren. A primera hora han fet un esmorzar de botifarra i cansalada a la brasa en els jardins del Palau Falguera, on fins i tot, aquest mati s’hi havia glaçat l’aigua de l’estany.


Els Tres Tombs han començat a la una del migdia, amb moltíssima gent esperant a la Plaça de la Vila i en tot el seu recorregut. Grans i petits volien veure els cavalls i els carros que anaven passant per davant de tothom, fent-nos gaudir de la festa.




Com a alcaldessa, en representació de la Ciutat, he tingut l'honor de fer entrega del ram de flors al banderer, i alguns veïns i veïnes de la nostra ciutat han portat els seus animals domèstics per ser beneïts.


Una vegada més, es demostra que Sant Feliu de Llobregat està molt viva. Tenim ganes de participar en els actes que organitzen tant les Associacions com l’Ajuntament.


Això m'agrada. Vull gaudir Sant Feliu, i de totes les activitats que s'hi duen a terme, que ens hi fan participar i gaudir.