dimarts, 19 d’abril del 2011

Teatre educatiu i divertit

La tasca que es fa en les escoles, per part dels docents, els membres de les AMPA, i de totes i tots els professionals que hi treballen, es importantíssima, ja que d’això depèn que els nostres joves tinguin una bona educació, una completa formació i que adquireixin valors com el compromís i la responsabilitat.

L’aprenentatge que reben les nenes i els nens, també es pot complementar per mitjà d’altres activitats que trenquen en certa manera la rutina, i que ajuden que els joves s’enforteixin a l’hora de prendre decisions i d’afrontar problemes que es presenten en la via quotidiana.



El teatre és una activitat que permet el treball en equip. Cal interactuar amb els companys i companyes. Cal esforçar-se per aprendre’s el guió, saber-lo interpretar i fer-lo entenedor per transmetre’l a la resta de companys i al públic, i en aquest cas ens permet conèixer i difondre la nostra història.

El Col·legi Mare de Déu de la Mercè va representar la setmana passada l’obra “La història del nostre Palau”, emmarcada en els actes d’apadrinament dels actes del Palau Falguera. En aquesta obra hi van actuar tots els alumnes que cursen el 2n curs d’ESO (uns 60 alumnes), i expliquen la història del Palau falguera, des de la seva compra per part del Sr. Jaume Falguera fins l’actualitat.


En aquesta ultima representació s’han incorporat tres personatges il·lustres de la nostra ciutat, l’historiador Llorenç Sans, la poetessa i escriptora Joana Raspall i el professor i pintor Joan Torras Viver, condecorats els dos primers amb la medalla d’or de la ciutat, i la rosa de la ciutat, respectivament.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si esteu interessada en el teatre amb finalitats educatives potser us interessi seguir aquest web:
acteatreducatiu.wordpress.com