dimarts, 10 de maig del 2011

Més Ciutat de les Roses

Que bé que ha anat aquest cap de setmana. Hem iniciat aquest divendres amb un acte tan solemne com la lectura del pregó de les festes de primavera per part del Ramon Puiggròs, el recentment condecorat amb la Rosa de la Ciutat, juntament amb la inauguració de la 53a Exposició Nacional de Roses.
 


Aquestes festes de primavera han estat un gran èxit. Moltíssims santfeliuencs i santfeliuenques i també visitants de tota la comarca hem gaudit de les nostres famoses roses, també gràcies a la col•laboració dels Amics de les Roses que tanta feina fan per fer conèixer tot el que té relació amb el mon de les roses i difondre la cultura i la tradició roserístiques de Sant Feliu de Llobregat.



També la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, que aquesta vegada ha celebrat la seva 32a edició, i que ha comptat amb els tradicionals estands on el comerç local ha exposat els nostres productes, i també comerciants d’altres indrets han vingut a casa nostra a mostrar-nos els seus.

Estar en l’estand que els companys i companyes del PSC han instal•lat a la fira m’ha permès tenir un canvi d’impressions amb les veïnes i veïns que tenen interès en què els expliqui els projectes que volem dur a terme properament. La il•lusió, la confiança en les persones, la persistència en fer les coses que han de portar Sant Feliu en una posició capdavantera ens omple de força i d’entusiasme.


Aquest cap de setmana he sentit una vegada més que vivim en un Sant Feliu molt viu. Per la seva gent, per les activitats que promouen les nostres entitats i per les exposicions que hem tingut l’oportunitat de veure. Aquest cap de setmana he participat en la festa. Aquest cap de setmana hem fet ciutat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

se nota que no vive enfrente de la pista de can calders que gracias a usted, no hemos podido dormir ni viernes ni sábado, "muchas gracias por pensar en el descanso de sus conciudadanos" se lo tendremos en cuenta el 22

Anònim ha dit...

Querido Anónimo, ¿y con Iniciativa, Convergència o cualquier otro partido que pueda gobernar podrás dormir durante las fiestas? La demagogia también se tendrá en cuenta el 22...