divendres, 10 de juny del 2011

Pactes

El Jordi Sant José d’ICV ha optat per la opció que li ha costat més barata i fàcil, ja que un pacte amb CiU el PSC li suposava no ser alcalde ell sòl els 4 anys de mandat. Ho ha decidit sense tenir en compte un Pacte de Ciutat, progressista i d’esquerres, que permetria Sant Feliu anar avançant, especialment en els aspectes que tenim en comú, tot i les seves manifestacions durant la campanya en la que assegurava que apostaria per un govern d’esquerres juntament amb la segona força més votada.

La Rosa Maria de CiU va decidir decantar la balança fent-li costat a ICV, donant-li l'alcaldia 4 anys, i tenint menys responsabilitats a l’hora de prendre part en el govern de les que ha tingut fins ara. Ni tant sols ha considerat que en el moment de prendre la decisió, encara quedaven més dies per continuar parlant, buscant i consensuant punts de coincidència en benefici de Sant Feliu.

En el Ple de demà, on en constituirà el nou Consistori, hi serem tots nosaltres, el Joan, la Maria, l’Estrella, el Javier, el Rubén i jo mateixa, encapçalant el grup municipal socialista.

Estarem a l’oposició treballant per Sant Feliu, defensant els nostres compromisos que hem fet públics i que formen part del nostre programa electoral, com no pot ser d’una altra manera.

Serem seriosos i actuarem amb respecte a les altres forces polítiques, sense sotmetre l’equip de govern a un desgast de forma tant barruera com el que hem estat sotmesos nosaltres.

No farem una oposició destructiva com la que hem rebut aquest últims vuit anys, utilitzant entitats i associacions en contra de l’equip de govern, que a més, no li ha permès a ICV tenir una majoria absoluta. No perdrem el temps malgastant energia amb enfrontaments que l’únic que fan és alentir el desenvolupament de la ciutat que més estimen.

Treballarem per Sant Feliu amb força, il·lusió, empenta i energia, com sempre. I tant que treballarem per Sant Feliu!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

I què et pensaves? Que et deixarien governar dos anys? Més valdria haber baixat del burro a temps i haver triat algunes conselleries fortes pactant amb ells. D'aquesta manera, a més a més, s'haurien fet les paus de tants anys de desencontres entre l'esquerra de Sant Feliu i els ciutadans ho hauríem agraït. Però no, t'has posat forta per governar 2 anys uns i dos anys amparant-te en legitimar només un govern d'esquerres i mira el que ha passat. No has calibrat bé. Ara no estàs al govern i us tocarà xupar banqueta a l'oposició, sense poder representar des del govern de Sant Feliu als votants que et vam votar. L'ambició ha pogut més que la humiltat i respete a la llista més legítima.

I també dir que almenys aquests dos caps de cartell coneixen en profunditat el teixit associatiu de Sant Feliu mentre que tú no estàs o has estat vinculada ni crec que et sentis identificada amb la realitat de les associacons i entitats culturals de Sant Feliu. Crec que aquest hauria de ser un punt de treball per als propers anys.

Rosa ha dit...

Anònim, res més que afegir

Anònim ha dit...

Las memòria és fluixa, ningú recorda quina postura va tenir el PSC amb l’Àngel Merino. Ni ningú explica els vostres intents de fer, a qualsevol preu, un pacte PSC, CIU i PP. Mentre maregeu la perdiu amb aquest pacte de progrés. Ni ningú explica la vostra última assemblea, ni els twinters i sms de personatges del vostre partit per evitar a tota costa un acord amb IC, o un govern d’IC.
Però la culpa sempre serà dels demés, oi? Tots fem coses malament i mai podem tenir tota la raó, però si diem que som d’esquerres caldria fer aquesta reflexió en profunditat i veure en que ens estem equivocant, uns i altres, i fer un plantejament de futur,d’un futur amb polítiques i valors d’esquerres i l’autocrítica n’és un. Apreneu, aprenem, perquè la ignorància és molt atrevida i portem uns anys molt atrevits.
Pots seguir dient el que et sembli, però tots dos coneixement la veritat de tot plegat, oi?

Anònim ha dit...

Deu n'hi do els comentaris, però mireu la cara positiva: al menys aquest anys a l'oposició us serviran per endreçar casa vostra que bona falta us fa.

Sabeu que els crits a les vostres assemblees se senten per tot el veïnat?

Anònim ha dit...

Després de les eleccions del 22/5, al twitter no hi havia més que comentaris i piulades de membres del PSC de Sant Feliu rebutjant el pacte amb ICV exposant mil motius en contra. Per tant, després de llegir el teu text no entenc res de res. Suposo que deus parlar a títol personal, perquè els companys del partit exposaven públicament estar a favor del pacte PSC-CiU-PP que com entendràs no és el pacte "progressista i d'esquerres" del que parles...

Anònim ha dit...

Home, és normal. La gent estava decebuda..

Anònim ha dit...

El PSC apel·la a les esquerres quan és veu fora del govern, la veritat noto certa falta de convicció en aquest escrit de la Sra. Borrell, em fa l'efecte que el li cal al PSC de Sant Feliu és endreçar-se una mica i saber cap a on vol anar. M'agrada molt més l'escrit de Pere Massagué parlant del pacte de govern de Sant Feliu, molt més aclaridor

Anònim ha dit...

dejar de criticar al pscy preocuparos de lo vuestro,que teneis vastante que hacer ,lo primero por parte.de los simpatizantes de icv que tengan un poquito de educacion y de respeto porque hoy en el pleno.no se callavan ni un momento mientras hablaba LOURDES.falta de respeto¿o no se llama asi?esa es la diferencia de las personas del PSC a las de ICV ,y se que seguireis pensando que es que tenemos mania DE MANIA NADA ,alos hechos me remito.LE DESEO AL MATRIMONIO DE COMVIVENCIA MUCHA FELICIDAD,,pero me temo que noooo!!!!!

Anònim ha dit...

Que ha comido ajos usted, o qué? De momento el único matrimonio que se ha roto es el suyo y me da la sensación que además el banco se les ha quedao con el piso hipotecado. Siempre pueden ir a la plaza Catalunya a ver si encuentran sus raíces