dimarts, 12 de juliol del 2011

Polítiques d’esquerres i baixada de sous.

L’ajuntament de Molins de Rei , ha aprovat per acord de Ple que el sou de l’alcalde i els regidors es rebaixarà un 5% i serà de 52.600€ anuals, que també s’aplicarà als directors de serveis i càrrecs de confiança. Aquestes retribucions queden al mateix nivell que l’any 2007, més l’ IPC d'aquests últims 4 anys.

Per altra banda, es manté el que cobren els regidors de govern amb dedicació parcial, els regidors de l'oposició i dels grups municipals.

A Molins aquesta baixada suposarà un estalvi d’uns 250.000 € (segons fonts de Ràdio Molins de Rei).

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el 1r tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals,  també han explicat que s’ha passat de 5 a 4 dedicacions exclusives (tres regidors i l’alcalde) i que també s’ha reduït el número de càrrecs eventuals. Fins ara n’hi havia 8 i ara passen a ser 5.

Una altre política d’esquerres es la que practiquen a Vallirana, on l’equip de govern de l’alcaldessa socialista Eva Martínez ha aprovat una reducció generalitzada de les seves retribucions.

El sou de l’alcaldessa passa a ser de 46.796,6€ i el dels tinents d’alcalde amb dedicació exclusiva passa a ser de 37.437,2€, reduint-se en ambdós casos en un 35%.

Amb aquesta mesura l’ajuntament de Vallirana estalviarà cada any 100.000 €.

A Sant Feliu de Llobregat, al govern del Sr. Jordi San José d’ICV-EUA encara li queda molt per aprendre per fer polítiques d’esquerra adaptades als temps de crisi que estem vivim i que estem patint tots nosaltres i totes les nostres famílies.

No només no congela el sou dels seus regidors, sinó que els hi augmenta fins a un 59 %.

D’ecosocialista no en té res, ja que en lloc de distribuir els recursos per a millorar la ciutat i fer que els santfeliuencs i santfeliuenques gaudeixin d’uns millors serveis, s’ho embutxaquen els seus regidors amb dedicacions exclusives i parcials amb les seves formules rocambolesques dels tipus de parcialitat que el Sr. San José s’inventa, que significarà una despesa de 72.000 € anuals, que és del tot innecessària.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Un 5%? No está nada mal, eso es lo que el gobierno del PSOE me ha bajado a mi, por la fuerza, por ser personal laboral perteneciente a la Generalitat de Catalunya, y le aseguro que no cobro lo mismo que el alcalde y los regidores de Molins de Rei.
Saludos.

Anònim ha dit...

He leído la nota que en formato PDF publica el sr. Alcalde en la web del Ayuntamiento de Sant Feliu sobre el tema de los sueldos. Al menos, en este texto reconoce ¡por fin! que si ha habido subida de sueldos y que cifra en un 3’37% de forma global, cantidad que tal y como está todo hoy día, no me parece en absoluto despreciable. Me gustaría saber cuantos ciudadanos veremos incrementado nuestro sueldo en ese porcentaje en los próximos meses. Felicito al que lo consiga.

Miguel ha dit...

Bona nit Sra. Borrell, ara entenc perquè els representants d'ICV-EUiA no vàren poder pactar amb vostès un pacte de govern d'esquerres, que és el que molts haguèssim volgut per a aquesta ciutat. No pot ser que vostè continüi insistint novament amb el tema del salaris (això sí, no explica que el salari del Sr. Vazquez aprovat en Ple el 2007, fa ja quatre anys!, era més alt que l'actual del Sr. San José?), potser perquè pensa que fent demagògia d'aquest tipus aconseguirà uns quants vots més, però hauria de saber que la ciutadania de Sant Feliu és prou intel.ligent i sap treure les seves pròpies conclusions, i per tant denota que segueix estant molt allunyada de la gent de Sant Feliu, com ho han estat sempre tots aquests anys, primer el Sr. Vazquez i desprès també vostè; i això és el que els ha portat la derrota a les urnes, precisament aquesta llunyania de la ciutadania. Si us plau, comenci a treballar per Sant Feliu des de l'oposició amb debats realment seriosos i no amb arguments tan pobres com el que, per tercera vegada, torna a explicar de manera, a més, totalment sesgada i desinformant la gent. Sincerament em dóna la impressió que és del tot necessària una regeneració interna del PSC de Sant Feliu, sobretot pel bé de la ciutat i, també, del seu propi partit. Si us plau, prenguis el meu comentari com una crítica constructiva d'un votant d'esquerres, que haguès preferit, es clar, un govern de les esquerres a la ciutat.

Anònim ha dit...

Dirigido a la Sra. Borrell y todos los lectores de este blog. En el enlace que acompaña este texto, explica claramente cómo funciona esa 'bajada' del 5% que usted y sus acólitos cacarean a los cuatro vientos:
http://www.viumolinsderei.com/2011/07/13/la-despesa-global-en-sous-dels-politics-es-un-24-superior-a-la-de-fa-quatre-anys/

Sra. Borrell, ni usted ni nadie de su partido, ni ningún otro, nos representan. No me interesan si se suben o se bajan el sueldo, si hacen o deshacen. NO NOS REPRESENTAN. Son todos los mismos perros con distinto collar, y tenga por seguro que esta situación, más pronto que tarde va a terminar.

Un ex-simpatizante del PSC tan desencantado como muchos otros.