dimarts, 1 de maig de 2012

Conferències als barris


Aquesta és la segona conferència que fem des del PSC en els barris. En aquests moments és quan hem d’estar més a prop que mai de tots els col·lectius i de tots els ciutadans per escoltar-los.

Ens han visitat persones que estan en la primera línia defensant tots els drets que durant 33 anys ens ha costat aconseguir, i ara els estan destruint. Parlem de l'estat del Benestar. I tal com diu el Rubalcaba, "el PP és la brigada de l'enderroc”.

Aquesta vegada ha estat l’Eva Granados. Ens va visitar el divendres a l’oficina FEM BARRI de la plaça de les Roses. L’Eva és diputada al Parlament de Catalunya pel Baix Llobregat, i s’encarrega de les polítiques socials, sent la portaveu de la Comissió de Benestar i Família.

L’Eva ens va explicar quina és la situació actual respecte la manera en que el govern de CiU fa les retallades perjudicant sempre la gent més feble i la que menys recursos té.


Estem vivint uns temps en que ens ho retallen tot. La sanitat, les aportacions per infants en les escoles bressol, passant de 1800€/mes a 1000€/mes, (malgrat estava pressupostada la primera xifra), l’augment de les taxes universitàries, de manera que només els rics podran cursar estudis superiors. 

A més, cada vegada hi ha més persones aturades que reben menys prestacions, i amb aquesta manera d’eliminar prestacions els senyors del PP i de CiU no paren de generar pobresa. 

En lloc de retallar i retallar, podrien treballar per evitar l’evasió fiscal, fent pagar impostos d’acord amb la capacitat econòmica. CiU fa tot el contrari. CiU ajuda a les famílies més acomodades de Catalunya.

Ànims Eva, endavant! Et desitjo tota la força i encert en la teva feina de defensar les polítiques d’esquerres, per tal que les línies vermelles tan sensibles com la SALUT, l’EDUCACIÓ i els SERVEIS SOCIALS no es puguin travessar mai.