dissabte, 13 de juny del 2015

Sant Feliu tindrà un govern d'esquerres, catalanista i progressista

L’acord signat entre PSC i ICV-EUiA permetrà que Sant Feliu tingui un govern d’esquerres com havia votat la ciutadania.

ICV-EUiA i PSC, les dues primeres formacions en nombre de vots i regidors en les últimes eleccions municipals hem signat públicament l“Acord per a la constitució del govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat”.

Aquest es l’acord que més s’ajusta i millor representa el que va decidir la ciutadania de Sant Feliu el diumenge 24 de maig, Aquest acord respecta la pluralitat de les urnes i la orientació d’esquerres, catalanista i progressista, al temps que garanteix un govern local estable, coherent i molt majoritari”.

El text subscrit, a més a més de les raons fonamentals en les que es sustenten, recull els quatre objectius programàtics i els 32 compromisos concrets per assolir-los.

Cal ressaltar que els acords programàtics estan orientats a: “atendre les persones, cuidar la ciutat i millorar la gestió pública, així com una forma de governar oberta i dialogant amb la ciutadania, amb les seves entitats i associacions i amb les altres forces polítiques”.

També forma part de l’acord, la distribució de les responsabilitats en el govern municipal que assumiran cadascuna de les forces politiques signants. No obstant, a diferencia de la majoria de consistoris, el de Sant Feliu de Llobregat ho farà el proper 3 de juliol, ja que li caldrà esperar a que resti resolta la impugnació interposada davant el Tribunal Suprem pel PSC sobre el resultat d’una mesa electoral on una persona hi va votar dues vegades.


Enllaç al text acord entre ICV-EUiA i PSC per a la constitució del govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat