dilluns, 25 d’abril de 2016

L’Educació de qualitat guanya a Sant Feliu

El PSC celebra que la Generalitat hagi reconsiderat el tancament d'una de les dues línies de P3 de l’Escola Miquel Martí i Pol de Sant Feliu de Llobregat.

Manifestacions, mobilitzacions polítiques i ciutadanes com les de la Plataforma Sant Feliu es Mou, accions des del propi ajuntament i accions parlamentàries, han tingut per fi resposta des de la Generalitat, amb la comunicació avui per part dels Serveis Territorials del no tancament de les dues línies de P3 de l’escola Miquel Martí i Pol.
Tancar les línies de P3 a Sant Feliu hagués suposat incomplir el manament del Parlament. Finalment avui ens hem assabentat d’aquesta decisió que celebrem i que demanem es tingui en compte vers la situació d'altres escoles de  la comarca.
Al mes de febrer el grup socialista va presentar al Parlament una proposta de resolució específica sobre l’escola, en la que es demana explícitament que no es tanqués cap línia de P3. Prèviament ja s’havia presentat per part del grup socialista, juntament amb el grup parlamentari de Catalunya sí que es pot, una proposta a nivell comarcal per tal que no es tanqués cap línia de P3 a la comarca, proposta que va ser aprovada pel Parlament en la Comissió d'Ensenyament del passat 5 d'abril de 2016 i que per tant és d'obligat compliment per part dels Serveis Territorials.
La Comunitat Educativa de Sant Feliu ha tingut tot el nostre recolzament des del primer moment. Era incomprensible decidir tancar línies sense tenir en compte les preinscripcions. Avui ha guanyat l’educació de qualitat i per tant la igualtat d’oportunitats per a tots i totes.