dimecres, 30 de març del 2011

La cultura fa ciutat, la cultura és Sant Feliu

El passat divendres, els membres del Consistori i el Sr. Rubén González, president del Cercle de Belles Arts, varem inaugurar la XXIVa edició del Saló de Primavera del Cercle de Belles Arts de Sant Feliu, a la sala d’exposicions del Palau Falguera.


En aquesta exposició col•lectiva es poden veure diverses obres de diferents artistes de Sant Feliu.

A causa d’un petit estímul, es produeix el desenvolupament d’una sensació que posa de manifest aquella part autodidacta que des de petitets tots tenim d’una manera innata, i de grans els artistes ho expressen a traves de l’art, i nosaltres tenim la sort de gaudir-ho.

Aquestes obres són la culminació de l’expressió d’aquell sentiment interior que els artistes que han de treure i fer patent a traves de les seves obres.

Us agraeixo totes les tasques que heu feu aquests 24 anys, tant individualment com col•lectivament per martenir viu el Cercle de Belles Arts. Continueu. Podem fer moltes coses per aquesta ciutat.


Per Sant Feliu la cultura és molt important, forma part de nosaltres i ens fa créixer. Totes i tots l’hem de compartir i fer que la Ciutat de les Roses sigui la capital de la cultura del Baix Llobregat.

Us animo doncs que visiteu aquesta mostra que estarà oberta al públic fins al proper 10 d’abril, els dijous, divendres i dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges, d'11 a 14 hores.