diumenge, 12 d’agost del 2012

Les contradiccions de CiU


Després de reviure durant gairebé quinze mesos de govern municipal, no cal ser gaire espavilat per adonar-nos que aquest ajuntament no farà res per Sant Feliu.

A Sant Feliu, amb aquesta manera de no fer res i d'aguantar i d’anar fent passar el temps, ens portarà un retard de 4 anys, més els que ja portava durant els anys de govern d'ICV, amb respecte les ciutats veïnes, com Sant Just, Molins de Rei, Esplugues o Sant Joan, per anomenar-ne algunes.

No avancem en res. No es promou el comerç, ni les obres públiques, ni la millora de carrers, ni la disminució del trànsit per les vies de Sant Feliu.

Això està passant a Sant Feliu, perquè l'equip de govern no es creu res. De fet no tenen confiança entre ells. ICV i CiU no s'entenen.

A més, em de tenir en compte que CiU, durant el que portem de legislatura ha demostrat que no sap el que vol, ni té la més mínima idea de cap on vol anar.

El que sí que sap CiU és tirar enrere totes les polítiques socials i educatives. Això ens ho ha demostrat sobradament a tots.

Durant aquest temps que portem de mandat, CiU s’ha contradit respecte l’anterior legislatura d’una manera tant natural per ells, que ho és tot menys seriosa.

Amb el PSC ha estat durant vuit anys a favor de l’ajuda de llibres escolars.

Amb ICV vota en contra de la moció presentada pel PSC a favor de les ajudes per libres escolars.

Amb el PSC està a d'acord amb planejament de la zona del Torrent del Duc i del soterrament.

Amb ICV signa un conveni amb la UPF per revisar el planejament del Torrent del Duc, que ens costa 22.000 €, i vol revisar el tema del soterrament.

Amb el PSC vota a favor de fer un CUAP (Centre d’Urgències Primàries en el Pla).

Amb ICV vota a favor de no fer el CUAP a Sant Feliu.

Amb el PSC vota a favor de ser el model a seguir a Catalunya amb la creació de la Taula Cívica.

Amb ICV vota a favor de treure la Taula Cívica.

Amb el PSC vota a favor de baixar els sous dels càrrecs politics un 8%.

Amb ICV vota a favor de apujar-se els sous dels càrrecs politics 6.000 € cada mes.

Amb el PSC van optar per la teleassistència gratuïta.

Amb ICV volen que els santfeliuencs i santfeliuenques paguem per aquest servei.
Amb el PSC estaven d'acord amb la congelació dels preus de les Escoles Bressol.

Amb ICV apugen el preu de les Escoles Bressol un 14%.

A part de tant anar en contra de Sant Feliu, estaria bé que CiU defensés en el Parlament de Catalunya la ciutat de Sant Feliu. No serveix de res dir que vols les urgències a l'ambulatori en horari nocturn, i després votar en el Parlament que no.

El que sí que veurem serà com inauguren, les vegades que sigui necessari, les obres que van fer conjuntament amb el PSC, com el nou arxiu i l'escola bressol Fàbregas.